• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Biest-Houtakker in Beweging

Geschreven door BelangenOrgaan Biest-Houtakker.

kraanEven dacht men dat er gestart werd met de bouw van het centrumplan, maar de kraan in de Bieststestraat dient voor een betonnen garagevloer bij familie Blankers.

Toch zit er weer flink schot in de plannen van school en ontmoetingsruimte, ondanks de wat ontmoedigende krantenkop op zaterdag 28 januari. Op donderdag 26 januari waren de reacties van de commissieleden opnieuw positief. Maar Biest-Houtakker zit niet meer te wachten op complimenten over inzet en visie. We hebben nu alleen nog een ja nodig. Hopelijk gaat die op 16 februari door de raad uitgesproken worden.

Intussen werken we hard door, en sinds vrijdag is de werkgroep inrichting compleet (al mogen er best nog meer bij). Kai van de Wouw, Teun van Dijck, Mart Pijnenburg, Miriam van Dijk, Patricia Peter, Suzanne Wijten, Monique Kok en Rina van den Heuvel gaan eind februari aan de slag. Zij gaan nadenken over hoe we de ontmoetingsruimte zodanig kunnen inrichten dat iedereen zich thuis voelt; oa voor een kopje koffie nadat je je kleinkind naar school hebt gebracht maar ook als verzamelplek van jongeren voor een stapavondje elders.

We hebben 120 gasten en geen leden online