Skip to main content
Patty Plee Brabants kampioen Jeugdtonpraten
Geschreven door: Redactie

Patty Plee Brabants kampioen Jeugdtonpraten


Gisteravond vonden de Brabantse kampoeinschappen Jeugdtonpraten voor de ‘pubers’ plaats in Café de Gouden Carolus in Hilvarenbeek. Tonpraattalent uit de hele provincie kwam bij elkaar om de aanwezigen te laten genieten van een hilarische avond. De avond eindigde met een Biests succes, want Imke Vingerhoets, allias Patty Plee, wist de hoofdprijs te winnen. Ze mag zich daarmee de allereerste Brabnts Jeugdtonpraatkampioen noemen in de leeftijdscatergorie 15 tm 18 jaar.

Imke, allias Patty schrijft zelf over het hele traject:

Op 19 januari vond de pubertonpraat avond plaats hier heb ik een wildcard weten te bemachtigen en mocht ik door naar de Brabants kampioenschappen.

Vrijdag 5 april was het dan zo ver! Ik mocht samen met 4 andere jongens de ton in. De deelnemers kwamen uit Hilvarenbeek, Raamsdonksveer, Made en ik zelf uit de biest. Joep konings mocht als eerste de ton in, daarna Maarten van Oosterhout En ik mocht meteen na de pauze. Na mij was steef van de fluit en als afsluiter Jelle Groezen. Mijntje Kuipers en Vigo van Korven hebbben de avond aan elkaar gepraat.

Toen kwam het moment van de bekendmaking. Toen ze mijn naam riepen kon ik het bijna niet geloven ik had dit zo niet verwacht! Het was zo’n gave avond om nooit meer te vergeten! Zonder de commissie was dit zeker niet gelukt alles was erg goed geregeld! En natuurlijk ook niet zonder alle hulp die ik gekregen heb van anderen!

Bedankt iedereen voor de leuke reacties!”

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?