Skip to main content

Wonen in Biest-Houtakker

Kopen


Momenteel worden een aantal al langer lopende woningbouwprojecten in Biest-Houtakker concreet. In de wijk Beverakkers krijgen de vorige vier uitbreidingen een vervolg in Beverakkers V. Daarnaast zijn er plannen in ontwikkeling in het kader van de ruimte-voor-ruimte regeling voor het perceel Vossenhol 17, zie ook dit oorspronkelijke, niet meer actuele plan voor drie woningen uit 2012. Dit betreft een voor Biest-Houtakker relatief grote uitbreiding met maar liefst 23 woningen. Voor Beverakkers V vinden momenteel de laatste onderzoeken plaats.

De gemeente heeft aangegeven prioriteit te willen geven aan twee woningbouwprojecten in haar gemeente, Gelderakkers in Hilvarenbeek en Beverakkers V in Biest-Houtakker. De bouwpercelen aan Beverakkers V zullen mogelijk wederom worden ontwikkeld door Bouwbedrijf Van der Weegen in samenwerking met Woonstichting Leystromen. Voor Vossenhol 17 is dit nog niet bekend.

Voor het actuele woningaanbod, kijk op de site ‘wonen in het land van de Hilver’ voor woningen of beschikbare kavels. Voor bestaande woningen kijkt u op de funda website

Huren


In 2013 zijn in nieuwbouwplan Beverakkers IV een 10-tal huurwoningen gerealiseerd. Helaas zijn er niet altijd direct huurwoningen beschikbaar in een klein dorp als Biest-Houtakker. Het actuele aanbod van huurwoningen vindt u op de site van Woning in Zicht

Info over bouwpercelen

Van der Weegen Bouwontwikkeling
013-535 21 35
info@vanderweegen.nl
www.vanderweegen.nl
www.hierwonen.nl

Info over huurwoningen

Woonstichting Leystromen
088-031 33 00
mail@leystromen.nl
www.leystromen.nl

Wilt u meer weten over hoe het is om te wonen in Biest-Houtakker? Bekijk dan eens onderstaande filmpjes op Youtube:

Natuurlijk kunt u voor het kopen van een bestaande woning uiteraard ook terecht bij de makelaars in de regio. De belangrijkste makelaars zijn: