• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Probleem bereikbaarheid Biest-Houtakker.eu

Geschreven door de webredactie.

Zoals sommigen wellicht gemerkt hebben, was de Biestse website tijdelijk niet beschikbaar. De afgelopen uren verscheen er een melding van het bedrijf Networking 4 all of gewoon een lege pagina. Dit was een gevolg van de vele aanpassingen die de afgelopen weken zijn doorgevoerd aan de Biestse website, in dit geval de verhuizing van de domeinnaam Biest-Houtakker.eu afgelopen maandag.

De oude website was namelijk tot begin juli ondergebracht bij het bedrijf V-bits van oud-Biestenaar Joost van Beurden wiens bedrijf ook de houder was van de domeinnaam Biest-Houtakker.eu. Met de verhuizing van de domeinnaam naar Coöperatie Biest-Houtakker, die afgelopen maandagmorgen werd doorgevoerd, hebben we voortaan zelf de touwtjes in handen bij wijzigingen die we willen doorvoeren. 

Na een paar telefoontjes zijn de problemen met de bereikbaarheid weer opgelost. De site is hierdoor ruim een halve dag offline geweest, waarvoor onze excuses.

De verhuizing van de domeinnaam is één van de vele stappen die noodzakelijk zijn om de site verder te verbeteren. Zo kunnen we de site nu al beter beschermen met de nieuwste beveiligingsupdates en hebben we meer mogelijkheden met het plaatsen van media als foto's en filmpjes en allerlei andere kleinere verbeteringen. Ook is nog niet alle oude functionaliteit van de oude site terug geplaatst zoals de documenten die op de oude site stonden.

Er wordt de komende maanden nog gewerkt aan verdere verbeteringen zoals een betere weergave van de site op smartphones en tablets, een planningsmodule voor de nieuwe Multi functionele accommodatie (MFA), nieuwe invulformulieren en ook de lay-out moet nog verder worden verfijnd. Dit alles moet er toe leiden dat de site weer klaar is voor de toekomst. Planning is dat de werkzaamheden zijn afgerond voor de opening van de nieuwe MFA bij de school aan het eind van dit jaar.

We hebben 118 gasten en geen leden online