• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Volendamse Monique Smit met Kids Top 20 in Biest-Houtakker

Geschreven door Anne-Marie Holthausen.

 

Op dinsdag 13 april gingen de leerlingen van groep 7 en 8 ietwat gespannen naar school. Vandaag even geen rekenen en taal, maar opnames voor de televisie!

Monique Smit kwam langs met haar Kids Top 20, een muziekprogramma voor kinderen. Monique haalde de dol-enthousiaste kinderen uit de klas en nam ze mee naar de gymzaal die omgebouwd was tot een heuse televisiestudio. Samen met de leerlingen van de Wingerd uit Esbeek zongen en dansten ze op vele populaire songs uit de hitlijsten, waarbij zelfs Ralf (winnaar junior songfestival) live zijn nieuwste hit kwam zingen!

Monique was niet in haar eentje naar Biest-Houtakker gekomen, zij bracht een opnameteam mee waaronder Jeffrey; die volgens de opnameleider inspecteur van de brandblus-middelen was. Maar daar trappen wij niet in; Jeffrey is namelijk het vriendje van Monique. Een speler van de voetbalclub FC Volendam waar Monique tot over haar oren verliefd op is! 

kids-top-201

 

kids-top-202

 

De uitzending van deze opnames vindt plaats op zaterdag 17 april om 8:20 uur en op zondag 18 april om 15:15 uur bij de TROS op Nederland 3.

Een week later op dezelfde tijden wordt een andere aflevering uitgezonden, waar leerlingen uit Hilvarenbeek de hoofdrol spelen, en waarbij ook groep 6 uit Biest-Houtakker aanwezig mocht zijn. Kijken dus!

kidstop20

 

 

We hebben 185 gasten en geen leden online