• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

CV De Pinnekleuvers organiseert de Vurzêveraovond

zeveraovond_lennart_small

Het lijkt nog erg ver weg, de jaarlijkse door CV De Pinnekleuvers georganiseerde zêveraovonden. Toch viel bij een aantal Biestenaren onlangs de uitnodiging voor de vurzêveraovond al weer in de bus. Belangrijk... want tijdig beginnen bij het schrijven van een "buut" zorgt vaak voor een betere tekst.


 

Om te inventariseren hoe groot de animo dit jaar is, wordt op 7 juni a.s. om 20.30 uur de bekende vurzêveraovond georganiseerd. Locatie: bij Theo en Net de Graaf aan de Biestsestraat 22. Op deze avond kunnen kandidaten en andere geïnteresseerden met elkaar van gedachten wisselen over de invulling van de zêveravond 2010.

Uiteraard is er geen deelnameverplichting verbonden aan het bezoek!


Ben je voornemens dit jaar mee te doen, twijfel je nog maar denk je wel dat je in de ton kunt schitteren, of ben je nog op zoek naar begeleiding bij het schrijven van je tekst of het verbeteren van je performance? In al deze gevallen ben je van harte welkom! Wil je eerst nog wat extra informatie voordat je de vurzêveraovond bezoekt? Neem dan contact op met voorzitter Annie van de Wouw of secretaris Mart van Vught (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  van CV De Pinnekleuvers.

Saomedoenmut!

 

Ook dit jaar bestaat overigens de mogelijkheid om aan te sluiten bij de Aawmeut Akkudemie, waarin in 4 avonden wordt verteld hoe je een goede buut op de planken zet. Thema's daarbij zijn: het schrijven van de tekst, het spelen van je typetje en het gebruik van lokale gebeurtenissen en personen. Meer informatie over deelname aan de Akkudemie kun je krijgen bij Lennart de Graaf.

We hebben 50 gasten en geen leden online