• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13

Carnaval Pinnekleuversgat is begonnen!

Geschreven door Toine van Balkom.

 

In Residentie de gymzaal werd vanavond het startschot gegeven voor het carnaval.

Om 18:00 werd de Pinnekleuversvlag op het plein door prins Alex gehesen ten teken van het begin van alle zotheid. De komende 5 dagen is het feest in Biest-Houtakker. Om 18:00uur begonnen  de Pinnekleuvers met de kinderaovond in de schôône gymzaal die de komende dagen als residentie door het leven gaat.

Alle pinnekleuverkes en pinnekleuverinnekes waren heel mooi verkleed.

"Ze stònur allemaol verrukus schôn gekleurd op.", zei prins Alex. 

Wat te denken van een stoere piraat en een kleine politieagent die het aandurfde om jeugdprins Stan en jeugdadjudant Giel in de boeien te slaan.

 

Onder het motto Saomedoemut werd er door CV de Pinnekleuvers een mooie toneelstukje te gehore gegeven voor alle kinderen van de onderbouw. Er werd naturlijk ook gedanst en gehost, zoals dat bij carnavallen hoort, Daarna konden de kinderen van de bovenbouw deelnemen aan een grote quiz die gehouden werd. De Pinnekleuverkes streden tegen de pinnekleuverinnekes en wonnen de quiz. De sfeer zat er al goed in en dat belooft veel goeds de komende dagen.

Hou de website www.pinnekleuvers.nl de komende dagen goed in de gaten. Bekijk er alle leuke foto's die dagelijks aangevuld worden of schrijf een reactie in het gastenboek. 

We hebben 217 gasten en geen leden online