Skip to main content
Overlijden dorpsgenoot Jan Bolck
Geschreven door: Toine Smolders namens de familie Bolck

Overlijden dorpsgenoot Jan Bolck


janAfgelopen donderdag 23 april is thuis in zijn vertrouwde omgeving en in het bijzijn van zijn familie dorpsgenoot Jan Bolck overleden. Een markante Biestse mens is van ons heengegaan. Jan Bolck, vooral bekend geworden als eigenaar van de toenmalige café-dancing D’n Bolck, samen met zijn Anneke, die altijd aan zijn zijde stond. Samen maakten zij D’n Bolck tot dé ontmoetingsplaats voor jong en oud. Later runde Jan met Anneke de minicamping De Biest aan de Biestsestraat, waar Jan genoot als zijn gasten genoten van de Brabantse gastvrijheid. Jan is 74 jaar geworden.

Vanwege Corona zal de afscheidsdienst in zeer besloten kring worden gehouden, aanstaande woensdag 29 april 2020 om 11.00 uur.
De familie biedt belangstellenden aan om via een livestreamverbinding de dienst te volgen. De link vindt u hier: https://youtu.be/Lriyuqk0iz8 Om 12.15 uur wordt Jan vanaf ’t Gebint te voet naar de begraafplaats in Biest-Houtakker gebracht.
Iedereen die behoefte heeft om Jan nog te zien is welkom bij Jan en Anneke thuis, komende zondag 26 april of maandag 27 april telkens van 10.00-12.00 uur of 14.00-17.00 uur. In aangepaste vorm is er in voorzien dat u daar, op gepaste afstand van anderen, afscheid van Jan kunt nemen.

Hebt u een persoonlijke anekdote, foto of herinnering aan Jan dan vindt het gezin van Jan het fijn als u die met hen deelt via: herinneringjanbolck@gmail.com.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?