• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Overlijden dorpsgenoot

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

Het zal veel inwoners niet ontgaan zijn, op maandag 29 oktober is door een tragisch ongeval onze dorpgenoot Ad Kruyssen (77) overleden. Het ongeluk is gebeurd op de Hakvoortseweg. Meer informatie over het ongeluk vindt u op de website van Brabants Dagblad. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie. Wij wensen hen alle sterkte toe.
Ad was deelnemer bij het Biestse Huiskamerproject en had het daar erg naar zijn zin. Zijn vrouw Zus is er een van de gewaardeerde vrijwilligers. We kunnen ons voorstellen dat  vrijwilligers van Café Ome Toon, deelnemers van de huiskamer maar ook andere inwoners uit Biest-Houtakker erg geschrokken zijn van dit plotselinge verlies.
Misschien heeft u behoefte om er met elkaar over te praten, of om gewoon even langs te komen bij Ome Toon voor een kopje koffie of thee. Op woensdagmiddag van 13:30 uur tot 15:30 uur zijn Ria van de Wiel (dorpsondersteuner) en Anne-Marie Holthausen (lid werkgroep zorg en welzijn) aanwezig. Tevens is er een consulent mentale gezondheid vanuit de gemeente beschikbaar voor een luisterend oor.
Voel u van harte uitgenodigd om binnen te lopen.

We hebben 92 gasten en geen leden online