• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

25 jaar buurtvereniging Vossenhol

Geschreven door Toine van Balkom.

vossenhol

Zaterdag 25 augustus vierde buurtvereniging Vossenhol haar 25 jarig jubileum. De gehele dag stond in het teken van groot feest en dat zal Biest-Houtakker zeker niet ontgaan zijn. De hele straat was versierd met Nederlandse vlaggen en zilveren ballonnen. Om 14:00 uur was de opening van het feest. Dat gebeurde met behulp van het oplaten van ballonnen door de kinderen. Daarna werd genoten van koffie met eigen gemaakt gebak.

Om 15:00 uur werden spelletjes gedaan, waaraan oud en jong deelnamen. Daarbij zaten spelletjes zoals touwtrekken en de toren van Pisa. Om 17:30 was er een uitgebreide Brabantse koffietafel voor alle huidige leden van de buurtvereniging in de Gemeynt.

Om 20:30 was het groot reüniefeest voor alle (oud) buurtbewoners van het Vossenhol. Alle oud-bewoners die de laatste 25 jaar lid zijn geweest van de buurtvereniging waren hiervoor uitgenodigd. De opkomst was groot en de feesttent voor de kantine van SVSOS stond dan ook helemaal vol. Voorzitter Mart Geboers opende de feestavond, waarna Nel de winnaars van de hoogste zonnebloem bekend maakte. De winnaar dit jaar was Mieke Hesselmans. Hierna werd de feestavond voortgezet met muzikale ondersteuning van buurtgenoot Oscar Adema en oud-buurtgenoot Kees Priems, dat meteen zorgde voor een prima sfeer. Een frietkraam zorgde voor de nodige versnaperingen. Oude verhalen en herinneringen werden opgehaald en het feest was supergezellig tot de laatste minuut. Buurtvereniging het Vossenhol kan terugkijken op een uitstekend zilveren jubileum.

 

vossenhol1vossenhol2

We hebben 120 gasten en geen leden online