• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

SVSOS B1 speelt bekerfinale in Terheijden. Supporters kunnen mee…….

Geschreven door Toine Smolders.

Op zaterdag 6 juni a.s. om 13.00 uur speelt de B1 van SVSOS in de finale van de bekercompetitie tegen Sarto. De wedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein, namelijk op het sportpark in Terheijden.

SOS

Het is de bedoeling dat spelers en ouders sowieso per bus naar Terheijden gaan. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk Biestse supporters de mogelijkheid bieden om ook naar Terheijden af te reizen. Leiders/trainers hebben, bij voldoende animo, een touringcar voor maximaal 50 personen geregeld.

Ben je van plan om deze wedstrijd te bezoeken en om onze jongens aan te moedigen, dan heb je dus nu de gelegenheid om georganiseerd naar Terheijden te rijden. Kosten voor een retourtje zullen naar verwachting tussen de 7 en 10 euro p.p. zijn. (afhankelijk hoeveel mensen meegaan, hoe meer mensen, hoe goedkoper uiteraard). Vertrek van de bus omstreeks 11.30 uur vanaf de kantine van SVSOS.

Wil je meerijden, geef je dan uiterlijk zondag 31 mei op door een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of whatsapp (06-27171229) te sturen naar Toine Smolders.

We hebben 38 gasten en geen leden online