• foto head9
  • foto head11
  • foto head10

Flexibele duizendpoot gezocht...

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

Het gaat goed met Café Ome Toon. Soms zelfs te goed. Mariska, die sinds april met veel enthousiasme als beheerder aan het werk is, heeft het er maar druk mee. Gelukkig hebben we trouwe vrijwilligers die de schouders er mee onder zetten. Om zowel de vrijwilligers als Mariska extra te ondersteunen zoeken we er op korte termijn een betaalde kracht bij. Iemand die onder leiding van Mariska diverse diensten draait en mee helpt bij de organisatie van alle activiteiten. 

We zoeken iemand die zowel overdag als in de avonduren diensten kan draaien, in goed overleg met de beheerder. Wisselende diensten moeten geen probleem zijn. We bieden in eerste instantie een 0 uren contract, maar enkele vaste uren per week lijken in het vooruitzicht.

Heb je belangstelling voor deze functie en zou je graag het profiel van deze vacature ontvangen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . Je ontvangt dan eind deze week de uitgebreide informatie.

We hebben 50 gasten en geen leden online