• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Jeugdvolleybal in Biest-Houtakker

Geschreven door Bestuur Bivoc.

2014Bivoc jeugdvolleybal

Even hebben we het als volleybalvereniging Bivoc wat rustiger aan gedaan met het werven van nieuwe jeugdleden, onder andere vanwege de verbouwing van de gymzaal het afgelopen jaar. Nu we weer 'thuis' zijn in onze vernieuwde accommodatie, willen we actief aan de slag met het jeugdvolleybal in Biest-Houtakker. Maar Bivoc kan dat niet alleen. Om hiermee verder te kunnen gaan, moeten er enkele ouders of andere vrijwilligers opstaan, die er de schouders onder willen zetten. We zijn dus op zoek.

Heb jij interesse ? …………

Bivoc wil niets liever dan het jeugdvolleybal voor Biest-Houtakker voortzetten. Maar binnen de vereniging zijn er te weinig leden om die kar te kunnen trekken. We zoeken daarom een drietal mensen die de coördinatie van het jeugdvolleybal op zich willen nemen.

Het bestuur blijft de bestuurlijke taken van de club verzorgen. We zoeken mensen die het jeugdvolleybal willen dragen. Dat bestaat onder meer uit het regelen van de wedstrijddagen (rijschema’s, shirtjes etc.), het contact met volleybalvereniging De Hilver, het organiseren van nevenactiviteiten (bijv. seizoenafsluiting, droppingavond met SVSOS) en het onderhouden van de contacten tussen de ouders en het bestuur van Bivoc.
Het lijkt op het eerste oog misschien heel wat, maar in de praktijk valt het, zeker met enkele mensen, reuze mee. Kennis van de volleybalsport is mooi meegenomen, maar geen must.
Wil je meer weten over wat het allemaal precies inhoudt, informeer dan eens bij Ad Schepens (013-5052826).

Om te weten hoe we het nieuwe jaar in kunnen gaan, moeten we aan het eind van dit seizoen duidelijk hebben of er genoeg draagvlak is om verder te kunnen met nieuwe jeugd. Het bestuur moet uiterlijk eind april de knoop doorhakken. We kunnen dan in mei nog een aantal proeftrainingen draaien om de kinderen kennis te laten maken met de volleybal.

Als jij ook vindt dat het jeugdvolleybal in Biest-Houtakker moet blijven en je wilt je daar voor inzetten, meld je dan vóór 14 april 2014 aan bij voorzitter Ad Schepens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij secretaris Jos Vingerhoets (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We hebben 101 gasten en geen leden online