• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Nog 2 vrije plaatsen voor Kwis van de Nostalgie

Geschreven door Lennart de Graaf.

20111121-Doe Maar buttonsVolgende week zaterdag zal de eerste editie van de Kwis van de Nostalgie plaatsvinden, een nieuw initiatief van de organisatie van het Weekend Sentiment in samenwerking met prulliosawinkeltje Madelieve. Op dit moment hebben maar liefst 8 quizteams zich ingeschreven om mee te gaan puzzelen en nadenken over de kleine 100 vragen over de jaren 80 en 90 die ze voor de kiezen krijgen.

De locatie waar de quiz wordt gehouden, het proeflokaal, thuisbasis van Madelieve en kookclub Qlivini, is niet erg groot. Er is echter nog ruimte voor 2 teams (van 2 personen) om deel te nemen. Kortom ... weet je veel van de jaren 80 en 90, of vind je het gewoon gezellig om met z'n allen te kwissen? Geef je dan nog snel op door je teamnaam, en de naam en email adressen van je twee teamleden te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

N.B. Door de kleine locatie is er tijdens de quiz geen ruimte voor publiek. Voor de nieuwsgierige Biestenaar zit er dus niets anders op dan een team te formeren.

We hebben 317 gasten en geen leden online