Skip to main content
Prinselijke Oorkonde voor Het Kookpunt
Geschreven door: een redacteur

Prinselijke Oorkonde voor Het Kookpunt


kookpuntlogo_small
Woensdag 6 februari werd er weer gekookt door de vrijwilligers van Het Kookpunt voor alle senioren in Biest-Houtakker en Biestse mensen die in de Clossenborch wonen. Deze keer was er ook hoog bezoek tijdens het eten. Prins der Pinnekleuvers Balli en adjudant Joost Geboers waren uitgenodigd om deel te nemen aan het diner.
Op het menu stonden vandaag kalfscrèmesoep, boerenkoolstamppot, een saucijsje, appelmoes, spitskoolsalade en een lekkere warme griesmeelpudding met appeltjes. Helaas waren enkele mensen afwezig vanwege ziekte.
Prinselijke_Oorkonde_CV_de_Pinnekleuvers2-kl
Tijdens zijn speech tussen soep en erpel overhandigde prins Balli aan Ria van de Wiel een Prinselijke Oorkonde. Daarmee geeft CV de Pinnekleuvers blijk van waardering aan alle vrijwilligers van Het Kookpunt die elke maand zorgen voor een lekker en gezellig etentje. Tevens zorgen zij er ook voor dat de ouderen die moeilijk ter been zijn opgehaald en thuisgebracht worden. De oorkonde werd goed ontvangen door de vrijwilligers en prins en adjudant genoten van de gezellige sfeer en het lekkere eten. Speciaal voor carnaval had Annie Hesselmans gezorgd voor blauwe en gele bloemen op de tafels. Een echte Pinnekleuvers sfeer was er dus.
Het volgende kookpunt is op 6 maart.
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?