Skip to main content
Zaterdag Biests darttoernooi (reminder)
Geschreven door: Toine van Balkom

Zaterdag Biests darttoernooi (reminder)


 Zaterdagmiddag 9 juli start om 13:30 in de feesttent van Trekker-Trek het darttoernooi (zie artikel op deze site van 25 juni).  De wedstrijden vangen om 13:30 uur aan en worden afgesloten met een feestavond met muziek.

darts_biest

De deelnemers moeten zaterdag 9 juli om 13.00 uur aanwezig zijn. Er wordt om 13:30 uur gestart met de eerste ronde. De winnaar en de nummer twee van de eerste ronde komen in de volgende ronde in de winnaarspoule terecht. De nummer drie en vier spelen in de volgende ronde door in de verliezerspoule. In de winnaarsronde zijn prijzen te winnen van honderdvijftig, honderd en vijftig euro. In de verliezersronde zijn er diverse consumptiebonnen te winnen. Het inschrijfgeld voor de darters bedraagt vijf euro.

Je kunt je tot 8 juli aanmelden via het e-mail adres van Paul Reijnen paul.l82@hetnet.nl. D it e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. /..        Daar kun je ook terecht voor alle informatie. Het toernooi is vooral bedoeld voor de recreatieve darters uit de regio. Of je nu een sterke of zwakke speler bent maakt niet uit, je kunt heel de middag blijven spelen. De entree bij het dart toernooi en de feestavond is gratis en dus voor iedereen toegankelijk.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?