Skip to main content
Het Kookpunt op woensdag 6 juli
Geschreven door: Piet Kuijpers

Het Kookpunt op woensdag 6 juli


kookpuntlogo

Op deze laatste editie vóór de zomervakantie ( in augustus is er geen kookpunt) was er weer een smakelijke maaltijd samengesteld voor onze deelnemers aan het Kookpunt. Op het menu stonden, als opening meloen met ham, als hoofdgerecht varkenshaas in bladerdeeg met gekookte nieuwe krieltjes, sperzieboontjes, spitskoolsalade en appelmoes, en als dessert een heerlijke zelfgemaakte tiramisu.
Hadden we in juni een probleem met de gesprongen waterleiding in het Vossenhol; nu was een van onze steunpilaren in de kookstaf, n.l. Rina, geveld door ziekte. Maar mede dank zij de inzet van Ans (Soetens) hebben we de klus toch weer kunnen klaren. En ook de extra helpende hand van de vrijwilligers zorgt er voor dat  alles  tijdig en warm op tafel staat.
En te horen aan de reacties na afloop ook nu  weer tot ieders tevredenheid.  ‘t Was weer lekker.
Behalve het weer,  toen eenieder weer huiswaarts wilde keren. Een zware regenbui hield een aantal gasten nog even binnen. Voor enkelen ‘n reden om de keukendoek ter hand te nemen en ons te assisteren bij het afdrogen. Een door ons zeer gewaardeerd gebaar. ( zie foto). Want er valt na een maaltijd met ruim 50 personen heel wat af te wassen en af te drogen.
Al met al kunnen we weer terug kijken op een geslaagd “kookpunt”.
Onze gasten worden op 7 september weer verwacht in ons “ restaurant de Gemeynt”.
Ria, Rina en Piet , tesamen met alle vrijwilligers, wensen iedereen een fijne vakantie.
 
Mail_Downloads
 
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?