Skip to main content
Toekomstvisie in voorbereiding…
Geschreven door: Belangen Orgaan Biest-Houtakker

Toekomstvisie in voorbereiding…


20111130toekomstvisie2Ruim 150 betrokkenen, inwoners maar ook medewerkers van de Gemeente Hilvarenbeek bezochten de afsluitende bijeenkomst  over de Toekomstvisie in de Hercules. Het zou een presentatie van de eerste versie van de toekomstvisie worden, maar de aanwezigen kregen eerder de indruk dat het een herhaling werd van de drie bijeenkomsten die voor de zomer georganiseerd zijn. Maar inspirerend was het sowieso, al was het alleen al door de verhalen uit de andere kernen.

Diessen bijvoorbeeld, die de gladheidbestrijding in eigen handen heeft genomen met de diverse buurtschappen. Of Esbeek: “hun” Piet Verhoeven (geboren Biestenaar!) verwoordde het zeer treffend: “Het gaat om behoefte en betrokkenheid, en om trots. 10 jaar geleden verklaarden ze me voor gek bij de eerste plannen voor Schuttershof. Maar door een gemeenschappelijk doel te blijven nastreven is het gewoon gelukt, met inzet van veel vrijwilligers die van elkaar respecteren waar een ieder goed in is.”

De gemeente gaat met alle input van deze avond aan het werk om begin volgende jaar de toekomstvisie te presenteren. En dat zal niet in een statisch, saai rapport te lezen zijn, maar in een heus E-Magazine, wellicht ook via deze website.

Met deze informatie en een heerlijke chocoladeletter T (van Toekomstvisie) gingen de aanwezigen, waaronder een handje vol inwoners van de Biest, huiswaarts.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?