Skip to main content
Biest zonder grenzen 2012

Biest zonder grenzen 2012


img-20120419-wa0001_1

Zaterdag 16 juni

Op zaterdag wordt de feestavond verzorgd door Motion, een leuke jonge band. Onder begeleiding van deze band zal er een avondprogramma worden uitgevoerd waarbij punten zijn te verdienen voor Biest Zonder Grenzen op zondags. De aanvang van deze avond is 20:00 uur. Vooraf, in de pauze en na het optreden van Motion zal Oki-Doki de avond verder opvullen.

 

Zondag 17 juni

Op zondag strijden diverse teams tegen elkaar om de felbegeerde ”Biest Zonder Grenzen” bokaal. Voor de jongere inwoners van de Biest is er uiteraard ook genoeg te doen. Oki-Doki zorgt deze dag weer voor de muziek.

Het dagprogramma start om 13:00 uur. De deelnemers dienen echter om 12:00 uur aanwezig te zijn. Hen zal dan de spellen uitgelegd worden. Ook is er deze avond live voetbal te zien op groot scherm, en wel Nederland – Portugal. Dus zeker een goede reden om met zijn allen te blijven hangen!

Net als andere jaren kunnen de teams bestaan uit verenigingen, families, vriendengroepen, bedrijventeams of buurtschappen. Je kunt je team opgeven t/m 3 juni door te mailen naar kpjbiesthoutakker@hotmail.com of te bellen naar Tiny Vromans tel. 013-5052403.

De teams moeten bestaan uit minimaal 9 personen, waarvan minimaal 2 dames en 1 coach. Dus noteer deze datums alvast in je agenda ! En scharrel zoveel mogelijk mensen bij elkaar om een leuk team te vormen, dan gaan we er met zijn allen een gezellige dag van maken.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Biest Zonder Grenzen

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?