Skip to main content
B-team redt Prins Guustaf
Geschreven door: Lennart de Graaf

B-team redt Prins Guustaf


Gisteren werd in een gezellig vol Café Ome Toon het Biestse prinsenbal georganiseerd door C.V. de Pinnekleuvers. Daar werd duidelijk dat prins Guustaf (Guus Abrahams) dit jaar de scepter zwaait over het pinnekleuversgat. Zijn adjudant zal hem daarbij gaan helpen.

prinsguustaf

In een heuse minispeelflim werd onthuld hoe de prins op het nippertje gered werd uit de klauwen van een groep bandieten. Gelukkig werd snel de hulp ingeroepen van the B-team (een hilarische pinnekleuvers variant op the A-team) door de voorzitter van CV de Pinnekleuvers om de prins te gaan redden. Met een zelfgebouwde tank en verschillende indrukwekkende vechttechnieken alla Bud Spencer werd de prins uiteindelijk gered.

Eenmaal gered konden prins en adjudant worden gepresenteerd aan het publiek. Daar deelde Guustaf ook meteen de eerste persoonlijke onderscheiding, “gij zet de bluumkes buite” dat natuurlijk verwijst naar het werk van de prins in het dagelijks leven, aan zijn adjudant en hun vriendinnen. Daarna kon het eerste wapenfeit in het carnavalsseizoen, een knotsgek en gezellig prinsenbal, tot in de late uurtjes worden doorgevierd.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?