• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

B-team redt Prins Guustaf

Geschreven door Lennart de Graaf.

Gisteren werd in een gezellig vol Café Ome Toon het Biestse prinsenbal georganiseerd door C.V. de Pinnekleuvers. Daar werd duidelijk dat prins Guustaf (Guus Abrahams) dit jaar de scepter zwaait over het pinnekleuversgat. Zijn rechterhand, adjudant Brammus (Bram van Oort) zal hem daarbij gaan helpen.

prinsguustaf

In een heuse minispeelflim werd onthuld hoe de prins op het nippertje gered werd uit de klauwen van een groep bandieten. Gelukkig werd snel de hulp ingeroepen van the B-team (een hilarische pinnekleuvers variant op the A-team) door de voorzitter van CV de Pinnekleuvers om de prins te gaan redden. Met een zelfgebouwde tank en verschillende indrukwekkende vechttechnieken alla Bud Spencer werd de prins uiteindelijk gered.  

Eenmaal gered konden prins en adjudant worden gepresenteerd aan het publiek. Daar deelde Guustaf ook meteen de eerste persoonlijke onderscheiding, "gij zet de bluumkes buite" dat natuurlijk verwijst naar het werk van de prins in het dagelijks leven, aan zijn adjudant Brammus en zijn vriending en de vriendin van Bram. Daarna kon het eerste wapenfeit in het carnavalsseizoen, een knotsgek en gezellig prinsenbal, tot in de late uurtjes worden doorgevierd.  

We hebben 154 gasten en geen leden online