• foto head7
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head 15
  • foto head 16

Biestse Kiekjes wedstrijd voor Website

Geschreven door Lennart de Graaf.

Het heeft even geduurd, maar binnenkort zal het kleine Biestse bezoekerscentrumpje met de naam Buiten Gewoon worden geopend. Je vindt het in de hal van Café Ome Toon. Het idee is natuurlijk dat het een startpunt wordt voor wandelaars, fietsers en andere recreanten die, naast genieten van de Biestse natuur, vooraf of nadien landen in het Café en zorgen voor inkomsten om ons dorpshuis draaiend te houden. In de voorbereiding kunnen we echer jouw hulp ook gebruiken, zeker als je ook een natuurliefhebber én graag een kiekje schiet op je mobiel of met je fototoestel. 

biestskiekske

 

Website zonder foto's
Natuurlijk vindt veel van de voorbereiding van de bezoeker online plaats. Vandaar dat er een soort prototype van de website voor het bezoekerscentrum is gemaakt. Deze doet dienst als uitgangspunt voor de website die later dit jaar, samen met de nieuwe Biestse website en de website van Café Ome Toon gemaakt zal worden door veel Biestse vrijwilligers in samenwerking met Van Laarhoven ICT. De structuur van deze website is al wel duidelijk, maar de inhoud moet nog verzameld worden. Zeker mooie foto's zijn van harte welkom, vandaar dat je op de website op veel plaatsen nog bovenstaande foto ziet staan. En daar kom jij als Biestenaar in beeld.

Biestse Kiekskes
We vragen jou al wandelend of fietsend foto's te maken (dat mag met je ultra profi spiegelreflex met zoomlens maar net zo goed met je mobieltje!) die we op deze plekjes op de website kunnen invullen. Kortom ... kijk eens op www.bcbuitengewoon.nl, kies één van de 5 wandelingen of één van de 4 fietstochten en knip er lustig op los. We zoeken onder andere foto's die: 
* dienst kunnen doen als 'eyecatcher' voor de wandel- en fietsroutes
* de sfeer van de wandel- of fietsroute weergeven
* de sfeer van recreeeren in de Biest weergeven (ook algemene foto's zijn dus welkom)

Heb je een of meer kiekjes waar je trots op bent, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We verzamelen alle kiekjes en plaatsen de mooiste op de website. Bovendien maak je kans op één van de drie verrassingspakketten die wordt verloot onder alle inzenders. 

Kortom ... Camera of telefoon in de aanslag ... en knippen maar!

We hebben 129 gasten en geen leden online