Skip to main content
Help mee met de “In het zonnetje” van deze week!
Geschreven door: Werkgroep in ’t Zonnetje

Help mee met de “In het zonnetje” van deze week!


Vandaag zijn wederom een aantal Biestenaren die dat verdienen in ’t zonnetje gezet. Alhoewel origineel wel gepland, kon dat in verband met de aangescherpte Corona regels, helaas niet meer met het Camperconcert van Janneke, Willem en Toon. Gelukkig hebben we een alternatief verzonnen, maar daarvoor hebben we wel jullie hulp nodig.

We hebben vandaag bij 5 Biestenaren een ‘ik wens je’ kerstboompje (met dank aan Abrahams Hoveniers en Tuincentrum) in de voortuin gezet. In de boom hangen al de eerste versiersels en persoonlijke wensen aan de ontvanger van de boom. Maar er is ruimte voor veel meer fijn woorden en mooie wensen. 

Maak daarom binnenkort een heerlijke wandeling of fietstocht door Biest-Houtakker langs de 5 ‘ik wens je’ bomen (zie voorbeeldroute met boomlocaties hieronder). We willen je vragen de boom uit te breiden met iets voor in de boom. Dat mag een kaart zijn, een zelf geknutseld versiersel, een mezenbol, een lichtsnoer … jij mag het zeggen zolang je er ook maar een korte wens voor de ontvanger (en eventueel de afzender) op zet. Jouw uitbreiding van de wensenboom laat zien dat we samen

De bomen staan op de volgende punten:

  • Fam Smolders – Biestsestraat
  • Sjaak en Jeanne van Nuenen – Biestsestraat
  • Edwin Jansen – Biestestraat
  • Rinus en Corrie van de Sande – Vossenhol
  • Kees Schepens – Piet Leermakersstraat

 ikwensjewandeling

Ken je niet alle boomeigenaren? Dat is niet erg, want iemand iets moois of leuks toewensen kan natuurlijk altijd. Een simpele spreuk of boodschap ‘uit het hart’ is vaak fantastisch.  

We rekenen erop dat de bomen de komende dagen steeds voller en voller worden! Bedankt voor jouw hulp!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?