Skip to main content
“tweedekans” winkeltje Madelieve geopend
Geschreven door: onze middenstandsredacteur

“tweedekans” winkeltje Madelieve geopend


Gisteren werd en petit comité het winkeltje van Marlien de Graaf, genaamd Madelieve, geopend voor familie en vrienden. Tijd om een kijkje te gaan nemen.

madelieve01

Madelieve is welliswaar een winkeltje met veel tweedehands spullen, maar verschilt duidelijk van een reguliere kringloopwinkel. “Alleen de echte goede en leuke spullen komen in mijn winkeltje terecht. Als ik het zelf niet in mijn huis zou willen zetten, komt het niet door de selectie”, zegt initiatiefneemster Marlien de Graaf. “Veel mensen hebben op zich niets tegen tweedehands spullen, maar hebben er een hekel aan om zelf spulletjes tussen allerlei troep op rommelmarkten te gaan zoeken. Het kost veel tijd en bovendien moet je er ook een beetje oog voor hebben om uiteindelijk met de juiste spullen thuis te komen.”

Dat Marlien beschikt over dat ‘juiste oog’ wordt duidelijk als we het winkeltje binnenstappen. Het pand aan de Akkerstraat 12a, waar ook de Biestse kookclub Qlivini huist, heeft een kamertje dat nu dus dienst doet als winkel. Elk hoekje en gaatje is gevuld met de leukste ditje en datjes, snuisterijtjes en woondeco. En het gros daarvan is dus tweedehands. “We noemen ons assortiment ook wel eens met een lach Prulliosa!”.

madelieve02

“Het is zeker niet mijn ambitie van Madelieve een profesionele winkel te maken. Het is en blijft gewoon een hobby. Voor mij een hele leuke, maar misschien ook wel voor iedereen die bij Madelieve voor een hele vriendelijke prijs een leuk kadootje of deco-tje voor in z’n huis vindt”.

 

Ben je op zoek naar leuke decoratie voor in en om je huis of een leuk kadootje voor iemand die alles al heeft, kom dan zeker eens kijken. Het winkeltje kent geen vaste openingstijden, maar u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. U kunt daarvoor een mail sturen naar info@madelieve.com.

Madelieve is de gehele dag geopend tijdens de Biestse garagesale op 19 augustus. Op die dag kunt u zonder afspraak binnenwandelen. Naast een kijkje in het winkeltje, kunt u bovendien genieten van een heerlijk kopje koffie en een stukje huisgemaakte cheescake, key lime pie of carrotcake. 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?