Skip to main content
Live van de Biestse deelnemers Nijmegen: deel 1
Geschreven door: Toine van Balkom

Live van de Biestse deelnemers Nijmegen: deel 1


wandelvierdaagse_Nijmegen

De wandelvierdaagse in Nijmegen is weer begonnen. Vanochtend gingen maar liefst 41.472 deelnemers van start in een door regen doorweekt Nijmegen. Elke dag volgt hier een verslag van de Voeten uit Nijmegen. Dat zijn de Biestse deelnemers die vanochtend heel vroeg al begonnen zijn met hun wandeling van 40 of 50 kilometer.

“Het is weer begonnen, we zijn van start!!
Het is weer zover jongens, het grootste evenement van Nederland en het grootste wandelevenement van de wereld start morgenochtend om 04.00 uur. Dit hele weekend is het al een groot feest, alhoewel ….. Nijmegen heeft een nieuwe burgemeester, dus het feest is echt om 01.00 uur al afgelopen! Tot die tijd was er echter volop muziek en er zijn al 100.000 mensen op de been. Nu nog zorgen dat dit zo blijft. De Biest heeft elkaar gisteren en vandaag al gevonden en, neem maar van ons aan, ondanks dat de regen echt met bakken uit de lucht komt, zit de sfeer er goed in. Tanja heeft haar live interview met de radio al achter de rug en de rest heeft voor vandaag weer genoeg alcohol achter de kiezen.

Interview radio met Tanja in Nijmegen

Morgen gaan we dus van start. De schoenen zijn ingevet, de tassen gepakt en de voeten verzorgd. We hebben nog wel een verzoek aan de Biestse inwoners en dat is om een worst naar ST Clara te brengen, want de weergoden zijn ons nog niet zo goed gezind en dat schijnt te helpen. Ach, we zien wel wat het gaat worden, lopen moeten we toch en een feestje blijft het. We houden jullie op de hoogte van ons reilen en zeilen.”

De Voeten uit Nijmegen van:
Jeanne, Kees, Ton, Wilma, Tanja, Corry, Rianne, Cai en Joost

 

Wordt vervolgd ……

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?