Skip to main content
Wandelvierdaagse Nijmegen: de tweede dag
Geschreven door: Carla van Mol

Wandelvierdaagse Nijmegen: de tweede dag


vierdaagse_nijmegen_2012_dag_2

Overzicht van de wandelaars overdag.

Maandagavond iedereen op tijd en wat gespannen naar het mandje. Slecht geslapen, de regen kletterde tegen de ramen en iedereen vroeg zich af wat het moest gaan worden. Al met al viel het dinsdag toch nog mee. De 50 km lopers hebben drie hoosbuien op de nek gekregen, maar vanaf 06.30 bleef het aardig droog.

Direct bij de start was het al gezellig. De studenten waren weer in groten getale aanwezig, incl. aanbaksels en bier. Dit jaar zonder bbq’s maar da’s logisch met dit weer. Ver was het wel jongens, we gingen met z’n allen naar de noord. Stel je voor: met een lus naar Arnhem en met een grote boog terug. Tjonge wat is het bier dan lekker. Echt laat konden we het echter niet maken en om 23.00 ging de lamp uit

nijmegen_2012

Na een stevige nachtrust liep dinsdag de wekker om 03.00 uur weer af en na wat koffie en ontbijtyoghurt weer naar de start. Hieperdepiep geen regen gehad. De hele dag droog, wel wat stevige wind maar met een temperatuur van 23 gr heel goed wandelweer. Toch hebben er vandaag 908 de finish niet gehaald. De mensen van de Biest gelukkig allemaal wel. De blarenpoli moest wel door enkele bezocht worden. Tanja heeft op het moment van schrijven nog 59 wachtenden voor haar. We starten morgen allemaal weer, tenminste…. als Ton, Jeanne, en Kees er kunnen komen. Hun taxichauffeur is, tot op heden, de enige Biestse uitvaller. De koekerd is gevallen toen hij van het toilet kwam!

Samen met 39.405 anderen starten wij morgen weer. Kun je je voorstellen hoe dat eruit ziet ’s morgens in alle vroegte in de straten van Nijmegen? Eén grote kudde, je zou er claustrofobisch van worden. Wel indrukwekkend hoor, met z’n alle over de Waalburg waarop de binnenschippers reageren met hun misthoorn. Ook leuk is wandelen over het viaduct waarbij vrachtwagenchauffeurs flink gebruik maken van de claxon.

It is all 4fun !

vierdaagse_nijmegen_2012_dag_2a

Voor het vertrek vroeg in de ochtend.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?