Skip to main content
Groot feest op Koninginnedag
Geschreven door: Oranje comité Biest-Houtakker

Groot feest op Koninginnedag


koninginnedag

Dinsdag 30 april is het zover…. de laatste Koninginnedag. Oranjecomité Biest-Houtakker heeft alles uit de kast gehaald om deze feestelijke dag extra bijzonder te maken, vanwege deze unieke gebeurtenis, namelijk…. de troonswisseling!

Zoals ieder jaar is er weer voor ieder wat wils, de kinderen kunnen zich compleet uitleven in de spectaculaire en leuke spellen die klaar staan op het voetbalveld. Ook zal er een springkussen aanwezig zijn. Zij zullen zich geen moment vervelen. Er wordt zelfs voor een lekker broodje gezorgd voor alle kinderen die meedoen met de spelletjesochtend.

En terwijl de kindern zich vermaken met de spellen, kunnen de ouders lekker genieten van een kopje koffie met een gratis “oranje lekkernij” op het oranjeterras.

Wie heeft de mooist versierde fiets en wie heeft de mooiste kroon geknutseld? Doe allemaal je best, voor de winnaar hebben we een leuke prijs !

De banen liggen strak, de ballen zijn gepoetst want voor de liefhebbers wordt er dit jaar weer een groot jeu de boules toernooi georganiseerd in samenwerking met de Biestse Boulers. Zoals altijd zijn er weer mooie prijzen te winnen. Inschrijven kan om 13.00 uur in de Gemeynt.

Natuurlijk mag ook de grandioze welbekende loterij dit jaar niet ontbreken, wederom met prachtige prijzen. En als klapper op de vuurpijl zal deze feestelijke dag afgesloten worden door een LIVE zanger. Hij zal ervoor zorgen dat het dak eraf gaat en dat de voetjes van de vloer gaan.

Dus kom dinsdag 30 april allemaal naar sportpark de Stevort, heerlijk genieten van wederom een prachtige dag boordevol gezelligheid!

Vanaf 10.00 uur is er een LIVE uitzending van de troonswisseling in onze feesttent.

Programma:

10.00 uur: Vertrek met versierde fietsen vanaf het kerkplein / live uitzending troonswisseling

10.30 uur: Gratis oranjelekkernij bij een kopje koffie, thee of ranja

11.00 uur: start kinderprogramma

13.00 uur: inschrijven jeu de boules toernooi € 2, – p.p. (voor iedereen toegankelijk)

13.30 uur: start jeu de boules toernooi / frietwagen geopend (frietjeseten.nl)

13.45 uur: Einde kinderprogramma/ prijsuitreiking

14.00 uur: gezellig oranjeterras m.m.v. Oki-Doki

16.00 uur: spelelement voor de kinderen (met leuke prijzen)

18.00 uur: welbekende loterij en live muziek!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?