Skip to main content
Weekend Sentiment goes sabatical
Geschreven door: Werkgroep Weekend Sentiment

Weekend Sentiment goes sabatical


steppenwolf2De vakantie is voor velen weer voorbij en september nadert met rasse schreden. De afgelopen 3 jaren was dat het moment voor het laatste zomerevenement van Biest-Houtakker … het weekend Sentiment.

U zult echter dit jaar hebben gemerkt dat het weekend niet isopgenomen op de verschillende activiteitenkalenders in de regio. Dit heeft te maken met het feit dat de Weekend Sentiment werkgroep het afgelopen jaar heeft aangegeven op zoek te willen naar een nieuwe formule voor het festival.

 

Dit betekent concreet dat het Weekend Sentiment zoals u dat kent, niet op de reguliere wijze zal terugkeren. Dat is natuurlijk jammer, immers een gezellig kleinschalig feestje in hartje Biest-Houtakker gaat daarmee verloren. Anderzijds was al bij oprichting van de werkgroep helder dat de formule van Sentiment geen jaren hetzelfde zou blijven en het team de vrijheid zou hebben ook nieuwe ideeën uit te proberen.

 

Aanvankelijk was het dit jaar de bedoeling een deel van Sentiment, het tafelvoetbaltoernooi, separaat te gaan doen en dit te koppelen aan het jeugdvoetbaltoernooi van SVSOS. Met het niet doorgaan van het jeugdvoetbaltoernooi, is dit echter niet gelukt. Maar … wat in het vat zit, verzuurt niet ! Kortom … zorg dat je nog regelmatig de tafelvoetbalspieren in vorm houdt, want hier zal zeker op een later moment vervolg aan gegeven worden.

Vanuit de werkgroep zijn er natuurlijk ook nog andere ideeen, echter op dit moment zijn deze nog niet voldoende concreet om daar nu al wat over te vertellen. Maar … ook dit wordt vervolgd.

 

Kortom … we weten nog niet precies wanneer … maar TOT SENTIMENT !

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?