Skip to main content
Biests talent bij Tilburg Ten Miles
Geschreven door: de websiteredactie

Biests talent bij Tilburg Ten Miles


20120903sammy

Afgelopen zondag deden merdere lopers uit Biest-Houtakker mee aan het evenement Tilburg Ten Miles. Dorpsgenoot Sammy Peter eindigde bij de 10 km afstand als 1e, zowel in het individueel klassement als met zijn team van GGZ Breburg. Hij zette een prima tijd van 36.07 neer. Al is daar best nog wat in te verbeteren, vindt Sammy zelf. Het parcours was zo druk, dat er soms gezigzagd moest worden tussen de recreanten die deels dezelfde route liepen.

Maar evengoed is Sammy trots op deze eerste prijs, net als zijn kinderen Amélie, Lieve en Julian. Die raakten niet uitgepraat over de enorme beker waar champagne in kan, en waar ook nog eens een deksel op zit!

Sammy, die maar liefst 5 keer per week traint, maakt zich nu alweer klaar voor de volgende wedstrijd over twee weken: de Beekse marathon.

Meer uitslagen van afgelopen weekend zien, ook van andere inwoners van Biest-Houtakker? Klik hier voor de uitslagen van de 10 miles, via de uitslagen 2012 vindt u nog meer Biestse talenten op de andere afstanden.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?