Skip to main content
Het Kookpunt op woensdag 5 september
Geschreven door: Rina van den Heuvel

Het Kookpunt op woensdag 5 september


kookpuntlogo

Na een heerlijke zomervakantie zijn we weer gestart met “ons Kookpunt”. Zowel onze gasten als wij zelf keken uit naar de hervatting van dit gezellige samenzijn. iedereen was ruim op tijd aanwezig zodat we onder het genot van een kopje koffie bij konden kletsen.

20120904kookpunt
 We moesten het dit keer zonder onze kok Piet (Kuijpers) stellen, die nog van zijn vakantie in Frankrijk geniet. Toch mocht het menu, dat weer vele producten van Biestse bodem bevatte, er zijn. Iedereen ging dan ook “dik” tevreden naar huis.
Na afloop werden we blij verrast met een telefoontje; we zijn genomineerd voor het maatschappelijk project van de Rabobank! Wegens ruimtegebrek brengen we onze vers bereide produkten elke maand opnieuw onder bij diverse huishoudens die ruimte in hun koelkast of vriezer beschikbaar stellen. Dit is nogal omslachtig en bij warm weer ook niet bevorderlijk voor de kwaliteit. Een extra voorziening om te koelen zou dus erg gewenst en ook geen overbodige luxe zijn. Dat vindt de Rabobank ook, en nu maar hopen dat de leden dat ook vinden. Zij gaan binnenkort namelijk stemmen op een van de 6 genomineerde projecten via een speciale website, maar hierover snel meer.
We weten hier vast meer over te vertellen tijdens het volgende Kookpunt, op 3 oktober.
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?