Skip to main content
De Kwis zoekt Biestse ‘praatjesmakers’
Geschreven door: Lennart de Graaf

De Kwis zoekt Biestse ‘praatjesmakers’


praatjesmakersKent u het programma ‘praatjesmakers’ nog waarin Jochem van Gelder op hilarische wijze in gesprek ging met kinderen? Vast onderdeel van het programma was een spelletje waarin gasten op basis van een omschrijving van de ‘praatjesmakers’ een voorwerp dienden te raden. Precies dat onderdeel zal ook deel uitmaken van de 2015 editie van de kwis van de Nostalgie. En … u raad het al … de organisatoren van de kwis zijn daarvoor op zoek naar Biestse ‘praatjesmakers’.

Hebt u thuis zo’n praatjesmaker (tussen de 4 en 7 jaar) en vindt u het leuk om hem/haar ook een praatjesmakersopgave te laten opnemen? Meld hem/haar dan snel aan via info@madelieve.com en we nemen contact met u op wanneer we de opnames zullen gaan maken. Ook deze zullen plaatsvinden in café Ome Toon (natuurlijk in ‘strikt geheim’ om de inhoud van de opgaves niet te verklappen). Uiteraard zorgen wij voor een lekker glas ranja en versnapering voor de Biestse filmsterren in spe!

Bent u overigens toch van plan te komen kijken naar het eindresultaat van de praatjesmakers tijdens de kwis? Waarom dan niet meteen ook meedoen met een team! Opgeven kan nog steeds via het aanmeldformulier. Deelname is niet alleen fantastisch leuk, maar ook gratis en kan al met een team van 2 (max. 5) personen. 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?