Skip to main content
Schoonheidssalon Marion opent nieuwe salon!
Geschreven door: Marion Heesters

Schoonheidssalon Marion opent nieuwe salon!


salon marion 2015Zaterdag 13 juni zal ik, Marion Heesters, de deuren van mijn nieuwe salon openen. Vijf maanden lang heb ik, met hulp van veel lieve mensen, een stukje schuur aan de Veldbraken 2 te Biest-Houtakker omgetoverd tot schoonheidssalon. In de nieuwe salon zijn twee behandelkamers gecreëerd en een haar- en nagelsalon waar mijn zusje Sonja met veel zin aan de slag gaat.
Benieuwd naar het resultaat? Zaterdag 13 juni is iedereen tussen 10.30 uur en 15.30 uur uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en te proosten op mijn nieuwe salon. Graag tot dan!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?