Skip to main content
Even voorstellen…
Geschreven door: Anneke Timmermans

Even voorstellen…


Café Ome Toon heeft een nieuwe medewerker, die samen met de vele vrijwilligers Mariska gaat ondersteunen bij de activiteiten die plaatsvinden in ’t Gebint. 

DSC 0692Ik ben Anneke Timmermans-van Gestel, 30 jaar en samen met mijn man Rob sinds 8 jaar woonachtig in Biest-Houtakker. Heel groot was die stap niet voor ons, want wij hebben in het dorp al jaren veel van onze vrienden wonen. Sinds 3 jaar ben ik mamma van Britt en begin volgend jaar komt er nog een kleintje bij.

Zowel Rob als ik zijn al jaren als vrijwilligers betrokken bij diverse activiteiten in het dorp. Wij vinden dat belangrijk, maar vooral ook erg leuk. Rob heeft veel meegewerkt bij de bouw van ’t Gebint, en ik ben na de opening het een en ander gaan doen. Daarnaast ben ik al enige tijd in de horeca werkzaam, en ik vind het contact met mensen erg leuk. Zowel met de gasten, die je een mooie dag wilt bezorgen, als het werken met collega’s. Lekker hard werken en na afloop gezellig nabuurten aan de bar met een drankje.

Het is natuurlijk geweldig dat we in Biest-Houtakker zo’n prachtige plek hebben om elkaar te ontmoeten. Als vrijwilliger draaide ik al regelmatig mee bij activiteiten dus ik heb wel een idee wat me te wachten staat als ik Mariska ga ondersteunen. We zijn al volop in overleg over de taakverdeling en hebben ook al diverse ideeën besproken.

Ook voordat ik met zwangerschapsverlof ga (eind februari ben ik uitgerekend) zullen jullie me vaak bij Café Ome Toon gaan vinden. Ik vind het super leuk om jullie daar te verwelkomen.

Graag tot ziens!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?