Skip to main content
Van Limbricht tot de Biest

Van Limbricht tot de Biest


Op zaterdag 28 september hield de zesde klas van de Antoniusschool uit het jaar 1959/1960 een reünie. Om 14:00 uur verzamelden de klasgenoten (11 jongens en meisjes) zich ten huize van Theo en Net de Graaf-van de Wouw (beiden uit die klas). Deze locatie was gekozen omdat deze klas daar op de kleuterschool zat. Als verrassende gasten verschenen in de loop van de middag Juffrouw Geurts (kleuterjuf), juffrouw Brekelmans (klas 1 en 2) en Cisca van de Pas (enige nog in leven zijnde ouder, 98 jaar oud).

Het gezelschap bracht ook een bezoek aan de basisschool en directe omgeving, waar zij van Anne-Marie Holthausen een rondleiding kregen met uitleg van het bouwproject en de iDOP-ontwikkeling. Van het schooltje waar zij zaten was niet veel meer herkenbaar, maar het totale plan oogstte bewondering.

Terug naar de Biestsestraat 22 werd een volledige maaltijd genoten, verzorgd door een van de partners van de klasgenoten.

Als slot en afronding van het officiële programma viel een reporter van ‘De Biest FM” (radiozender in oprichting) bij het gezelschap binnen om een soort “De Reünie” programma op te nemen. Daarbij kwamen veel onderwerpen van de Biestse schooltijd van deze klas aan de orde. De uiteindelijke conclusie van de klasgenoten (en de juffen) was dat er toch sprake was van een ‘braaf klasje’.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?