Skip to main content
Hoe gaat het toch met…
Geschreven door: Theo van Stratum

Hoe gaat het toch met…


jeroenEerder kon u op deze website lezen hoe het onze voormalig inwoner Jeroen van Stratum en zijn gezin verging. Jeroen, zoon van dorpsgenoot Theo van Stratum, maakt een reis rond de wereld. Zijn vader doet verslag van de belevenissen van de avonturiers.

Intussen zijn ze anderhalf jaar onderweg. Na een overtocht vanaf  de Canarische eilanden zijn ze in het Caribische gebied aangeland. Ze hebben daar verschillende eilanden bezocht en zijn via het Panamakanaal naar de Galapagos eilanden gezeild. De Frans-Polynesische eilanden waren de volgende stap. Deze koraaleilanden waren zo verbluffend mooi dat ze er enkele maanden op hebben vertoefd. Momenteel zitten ze op Bora-Bora, en ze vertrekken eerdaags naar Nieuw-Zeeland. Daar willen ze langere tijd blijven.
Dochter Djerie is intussen 13 en geniet niet alleen van de wonderlijke natuur maar is ruimschoots bij met de zelfstudie voor de middelbare school. Omdat de grote vakantie in Nieuw-Zeeland rond Kerstmis valt, hoopt ze daar op school te kunnen komen. Ze heeft zich intussen zeer bekwaamd in het Engels, wat natuurlijk nodig is.
Pjotr van 4 geniet evenals de ouders met volle teugen en is intussen gewend aan het voor ons toch wel bijzondere leven aan boord.
Hun hele verhaal kun je lezen op hun eigen blog, natuurlijk met de nodige prachtige foto’s. Ook op het digitale blad Zilt-magazine wordt er maandelijks een verhaal gepubliceerd met videofilmpje. Alleszins de moeite waard.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?