Skip to main content
Ties en Teun eerste Junior Chefs
Geschreven door: redactie

Ties en Teun eerste Junior Chefs


Op 1 maart a.s. vindt de eerste editie van een speciale editie van Wie de pot lust plaats: Junior Chefs! In deze editie zullen kinderen en jongeren (samen met een volwassen begeleider en een vaste Wie de pot lust kok) de keuken in duiken om een lekkere maaltijd klaar te maken. En de eerste twee chefs zijn bekend: Ties en Teun. Vandaag kwamen ze biij elkaar om hun menu voor de avond vast te stellen.

Lekker eten is iets wat zowel Ties Roosen als Teun van Nuenen alletwee van houden. Bovendien zijn ze niet bang om de handen uit de mouwen te steken en de keuken in te duiken. En dat gaan ze dus ook doen tijdens de eerste Junior Chef editie van Wie de pot lust op 1 maart a.s. in Café Ome Toon. Vandaag zaten ze om tafel met moeders Angela en Suzan en hobbykoks Rina en Lennart en stelden ze een concept menu voor de avond samen.

Het menu
Alhoewel nog niet alles in beton gegoten is, hebben Ties en Teun vandaag het menu al min of meer vastgelegd. Een bruschetta vooraf, een lekkere groentesoep, een stukje zalm met frietjes en salade en ook nog een lekker toetje na. Wie daar niet warm van wordt houdt gewoon niet van eten!  En of dat ook te maken is voor een boel gasten? Daar twijfelen de heren niet aan. Dat is ook niet nodig, want er is hulp van ouders Suzan, Angela en Christian en  koks Rina en Lennart die de keuken al door en door kennen vanuit hun rol bij het Kookpunt resp. Wie de pot lust.

Aanmelden
Wie aan wil schuiven kan zich (zoals ook bij reguliere avonden) inschrijven via het inschrijfformulier van Wie de pot lust. Gasten van de twee koks hebben natuurlijk voorrang op andere gasten, maar beide heren schuwen geen grote groep met gasten en dus zijn ook anderen van harte welkom (bij te veel aanmeldingen wordt een selectie van gasten gemaakt).

Wie het ook leuk vindt om zelf als junior kok te koken, kan zich ook nog melden bij Lennart. Inmiddels hebben al 6 andere junior chefs zich gemeld voor toekomstige edities, dus het is al duidelijk dat deze eerste editie vervolg gaat krijgen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?