• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Duo fiets al volop in gebruik

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

21733045 1382881768493570 507444870 nOok al zijn nog niet alle subsidietoekenningen afgehandeld, toch wordt er al volop gebruik gemaakt van de Biestse duofiets. De fiets stond al geruime tijd op het verlanglijstje van Coöperatie Biest-Houtakker. Met een royale bijdrage van de Annetje van Puijenbroek Stichting, de Biestse Jagersvereniging, de Afdeling Biest en waarschijnlijk ook de van Spreeuwel Stichting durfden we het aan om de fiets nog vóór de zomer aan te schaffen. Aangevuld met een gulle bijdrage van particulieren uit het dorp krijgen minder-validen en hun mantelzorgers de mogelijkheid om te genieten van het mooie weer en de omgeving. En tegelijkertijd lekker in beweging te zijn. Zo zijn er al heel wat kilometers gemaakt op zomerdagen en -avonden.
De fiets met elektrische trapondersteuning kan door iedereen uit het dorp gebruikt worden, in overleg met Corrie van de Sande die de reserveringen onder haar hoede neemt. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 10 86. Mart van de Wiel zal zorgdragen voor de stalling en voor klein onderhoud van de duofiets.
Er zijn geen kosten verbonden aan een fietstochtje, maar voor onderhoud en de verzekering mag u een vrijwillige bijdrage in het potje doen.

We hebben 160 gasten en geen leden online