• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Workshoppen in de Biest

Geschreven door Toine van Balkom.

logo plukdedagBiest-Houtakker is weer een ondernemer rijker. Vanaf 1 oktober is Monique Kok gestart met haar bedrijfje Pluk de Dag Workshops. In het dagelijks leven is Monique voor twee dagen werkzaam bij Tuincentrum Coppelmans, waar zij de presentaties en de styling van haar afdeling verzorgt. “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging om erbij te gaan doen, en het ondernemerschap sprak mij altijd al aan, dus heb ik de stap gewaagd” aldus Monique. Pluk de Dag organiseert workshops van decoraties met bloemen en natuurlijke materialen, voor binnen en buiten. Ze werkt daarbij met de materialen van het seizoen, en alles wat u in de natuur kunt tegenkomen. “Deze workshops zijn niet alleen voor volwassenen” aldus Monique. “Ook kinderen kunnen hier aan deelnemen”. Dus heb je iets te vieren of wil je een dagdeel creatief bezig zijn met bloemen en andere materialen uit de natuur? Samen met je vriendjes of vriendinnetje kan dat! Vanaf zeven personen kun je een workshop boeken. In overleg wordt dan een datum gepland en eventueel een gezellig item wat jullie kunnen gaan maken.

Kerst-workshops 

Ook kunt u zich al opgeven voor de welbekende kerst-workshops van Pluk de Dag ! Twee heel bijzondere gezellige avonden waar alles draait om creatief bezig zijn, gezelligheid en verwennerij. Aan alles wordt gedacht, u zult die avond niets te kort komen en u zult naar huis gaan met een prachtig zelfgemaakte kerstcreatie. Binnenkort kunt u het te maken stuk bewonderen op de website van Pluk de Dag Workshops.
Deze kerstworkshops worden gehouden op vrijdag 11 en 18 december in Café Ome Toon. Aanmelden voor de workshops kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-36180794.
Bezoek ook eens de website www.plukdedagworkshops.nl. En wilt u op de hoogte blijven van alles? Pluk de Dag Workshops is ook te vinden op Facebook.

We hebben 84 gasten en geen leden online