• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Groot feest op Koningsdag !

Geschreven door Oranjecomité.

koningsdag biest 2015Op maandag 27 april kleurt Biest-Houtakker weer oranje! Want het Oranje Comité heeft weer alles uit de kast gehaald om een spetterend programma in elkaar te zetten, voor jong en oud. De Biestse Boulers organiseren dit jaar weer een groot jeu de boules toernooi voor alle inwoners vanaf 16 jaar. U kunt zich hiervoor inschrijven à € 2,- p.p. om 9.30 uur bij "de Gemeynte". Om 10.00 uur starten de eerste wedstrijden op de jeu de boules banen. De prijsuitreiking vindt later op de dag plaats bij café "Ome Toon".
Om 14.00 uur  worden alle kinderen verwacht bij de voetbalvelden met hun mooi versierde fiets, en gaan we in een grote optocht naar dorpsgebouw 't Gebint , waar alle activiteiten van die middag plaatsvinden.

Er is die middag van alles te beleven en aan alle leeftijden is gedacht. Doe deze middag niet je beste kleren aan want de onderbouw kan meedoen aan een grote straatteken wedstrijd en de bovenbouw mag zich gaan uitleven op het Car-Kliederen! En er zijn weer leuke prijzen te winnen. Het hoogtepunt van die middag begint om 15.30 uur, dan komt "Feest met Charlie" de boel op stelten zetten, een grote kindershow voor alle kinderen uit Biest-Houtakker, dus ga je lachspieren maar vast trainen, want dat wordt lachen, gieren, brullen!
En dat is nog niet alles: die middag is er een springkussen, een frietkraam, schminken, een ijscokar, en Oudhollandse spelletjes. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen bij Café " Ome Toon". En opgave vooraf is niet nodig, iedereen mag meedoen!
Wil je mooie prijzen winnen? dan moet je zeker meedoen met de welbekende loterij. Voor groot en klein!

Om 19.00 uur zal zanger Henry Huijsmans er voor gaan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Met zijn gezellige meezingers staat hij garant voor een geweldig feest! Kom genieten van Koningsdag op ons gezellige Oranje Terras op 27 april bij Café " Ome Toon"!

We hebben 72 gasten en geen leden online