• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Als je maar lang genoeg vraagt...

Geschreven door Coöperatie Biest-Houtakker.

janskeOproepjes voor oude foto's op de website werken prima, maar vaak pas als we er nog extra achteraan vragen. Zo heeft een rondje Biest gisteren prachtige foto's (én verhalen) van vroeger tijden opgeleverd. Want veel inwoners hebben mooi materiaal liggen, in een oude schoenendoos of een meer dan dik album. 

Deze foto van begin jaren 60 laat niet alleen leerlingen zien die inmiddels al lang en breed Sarah en Abraham zijn, ook geeft het plaatje wat prijs van hoe de school er vroeger uit zag. 

En dat is wat we zoeken! Voor een mooie verrassing in de centrale hal, maar ook voor het eeuwfeest van de school dat in juni gevierd wordt. Dus nogmaals het verzoek: Kijk eens door die albums en dozen, bijna zeker dat er wat tussen zit. De foto's krijgt u natuurlijk terug, tenzij u ze ter beschikking wilt stellen van het Regionaal Archief. 

U kunt de foto's afgeven bij Anne-Marie Holthausen, Pastoor Boelaarsstraat 24, voorzien van uw naam. U mag ook bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan halen we ze bij u op (06) 22 42 52 72.

We hebben 96 gasten en geen leden online