• foto head7
  • foto head8
  • foto head12
  • foto head 13
  • foto head4

Een geweldig dagje uit!

Geschreven door Claire van den Broek.

beekse bergen

Even gekke bekken trekken voor de foto

Een tijdje geleden deed burgemeester Palmen een oproep in de Hilverbode om mensen voor te dragen voor een dagje uit naar de Beekse Bergen. Vanwege het 45 jarig jubileum schonk dit park een aantal vrijkaarten aan de omliggende gemeentes. Dorpsgenootje Claire van den Broek was een van de gelukkigen en maakte van deze mogelijkheid gebruik om haar oude schoolklas uit te nodigen om met haar mee te gaan.

Claire doet hiervan zelf verslag:
"Rina van den Heuvel, mijn oppasmoeder, heeft mij hiervoor opgegeven en de burgemeester heeft haar brief uitgekozen. Ik ben 5 jaar geleden van school gegaan en zit nu in Boxtel op een speciale school. Ik miste mijn klasgenootjes en Rina wist hiervan. Op dinsdag 22 oktober was het zover. Ik werd opgewacht door alle kinderen van groep 8, waar ik vroeger in groep 2 afscheid van genomen had. Ik werd hartelijk ontvangen en zelfs juf Nel die dit jaar met pensioen ging was er een dagje voor teruggekomen. Ze hadden samen een prachtige bedankkaart gemaakt voor mij.
Het was die dag heel mooi weer en we hebben veel plezier gehad. We hebben meegedaan met een quiz, gewandeld door het park, veel gespeeld en een bussafari gemaakt. 
Ik vond het fantastisch om nog eens samen met de kinderen van groep 8 een dagje door te brengen, en ik wil de burgemeester, Rina en groep 8 dan ook graag bedanken voor deze kei-leuke dag!"

We hebben 131 gasten en geen leden online