Skip to main content
Kookpunt van 3 juli 2013
Geschreven door: het Kookpunt

Kookpunt van 3 juli 2013


kookpuntlogo smallAfgelopen woensdag was er weer een editie van ons vertrouwde Kookpunt. Rond de klok van elf uur verzamelden zich onze gasten weer voor een gezellig praatje met een kopje koffie of thee, terwijl de kookstaf al een paar uur druk in de weer was om een heerlijke maaltijd voor te bereiden.

2013-07-03 menuDeze keer is er bij de keuze van het menu gelet op een beetje zomers karakter. Als voorgerecht stond een koude salade met casselerrib tonnato met gevulde eieren. Als hoofdgerecht varkensreepjes in champignonsaus met aardappelpuree, bloemkool, veldsla en rabarber. Het dessert had weer een uitgesproken zomers accent: een aardbeien-yoghurt bavarois bedekt met een dikke laag verse zoete aardbeien.

2013-07-03 schotelAls intermezzo op deze morgen had Theo de Graaf gevraagd een ogenblik de aandacht te mogen vestigen op de nieuwe “Geloofsgemeenschap Biest-Houtakker” in verband met de sluiting van onze kerk. Ondanks enig rumoer uit de keuken heeft hij zijn zegje kunnen doen.

Al met al mogen we weer terug zien op een geslaagd “kookpunt”.

In de maand augustus is er geen kookpunt. Pas op 4 september worden onze gasten weer verwacht voor een gezellig samenzijn met een heerlijke maaltijd. Voor de kookstaf dus ook een maandje vakantie…. Met daarna nog een paar keer koken in de Gemeynt… en dan hopelijk in het nieuwe jaar naar onze nieuwe ontmoetingsruimte met een beter toegeruste keuken !

Wij van het Kookpunt wensen iedereen een fijne vakantie met het mooiste weer van de wereld. Tot in september….!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?