Skip to main content
Pinkstervolleybaltoernooi

Pinkstervolleybaltoernooi


Op 2e pinksterdag organiseerde Jong Nederland voor de eerste keer het volleybaltoernooi dat voorheen door Bivoc werd georganiseerd. Het toernooi moest jammer genoeg flink ingekort worden doordat vrij laat bleek dat SOS haar promotiewedstrijd op dezelfde tijd en plaats zou moeten spelen en beide activiteiten tezelfdertijd bleek geen haalbare kaart. Zodoende werd dit eerste jaar de aandacht alleen aan de jeugd gegeven.

Acht teams hebben zich ingeschreven en mede dankzij de twee oefenmiddagen die door en voor de Jeugd waren georganiseerd voorafgaand aan dit toernooi, streden de kinderen als bijna volleerd volleyers fanatiek om de overwinning. Afhankelijk van leeftijd en niveau mochten de ballen eerst worden opgevangen en nadien rechtstreeks of via een medespeler naar de tegenpartij worden gespeeld. Het plezier dat duidelijk van de kinderen afstraalde bracht natuurlijk ook het nodige enthousiasme langs de lijn zodat we geen last hadden van toeschouwers die de deelnemers in het veld achterna zaten (…)

Gelukkig bleef het de hele ochtend droog. Voor alle kinderen was er een prijsje dus rond 12.30 kon iedereen weer voldaan naar huis.

 

Volgend jaar gaan we zeker door op de ingeslagen weg, en dan laten we het volwassenentoernooi zeker ook doorgaan.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?