Skip to main content
Het Biest-Houtakker van morgen
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Het Biest-Houtakker van morgen


monopolysoek

Ondanks de lage opkomst op woensdag 12 juni, de Beekse Kermis en de examenuitslagen waren duidelijk van invloed, kunnen we terugkijken op een succesvolle brainstormsessie over het Biest-Houtakker van morgen.
Twee jonge designers hebben de basis gelegd voor een heus Biests Monopolyspel dat deze avond verder werd uitgewerkt met enkele inwoners van ons dorp. De aanwezigen, in de leeftijd van 19 tot begin 70 jaar, inspireerden elkaar enorm met ideeën. Ondanks dat het nu en dan op de lachspieren werkte, namen de dames van het ontwerpbureau veel bruikbare tips mee naar huis. Maar sommige deelnemers aan het spel gingen ook niet zonder lege handen weg, dankzij de mooie prijzen van Biestse bodem. Zo werd Jo van Dijck de gelukkige bezitter van een prachtige aquarel, geschilderd door dorpsgenoot Piet Kuijpers, en ging Joost van Breda er van door met een Biest Regentje Taart, gebakken door Rina van den Heuvel.
Ook kwamen nog enkele mogelijkheden voor de namen voor het nieuwe centrumplan naar boven. Deze zullen spoedig doorgestuurd worden naar de werkgroep die zich daar mee bezig houdt. De vraag is wel of de door onze jongste deelnemer Stijn Timmermans, bedachte straatnaam: “het Krulspeldenpad” het gaat redden.
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?