Skip to main content
Nationale voorleesdagen
Geschreven door: Jacqueline Leijten

Nationale voorleesdagen


natvoorleesdagen2013

 

Afgelopen week gingen vele bekende Nederlanders ons voor, zij lazen al voor aan vele peuters en kleuters. Nu was het onze beurt !

 

natvoorleesdagen2013_2

Op maandag 28 januari hadden de peuters van de peuterspeelzaal ook de nationale voorleesochtend. Het was een leuk gezicht, want alle peuters kwamen in hun mooiste pyjama naar de peuterspeelzaal voor het nationale voorleesontbijt. Ze hebben eerst heerlijk gesmuld van hun eierkoek en krentenbol, daarna werd het prentenboek van het jaar “Nog 100 nachtjes slapen” voorgelezen.

 

Het werd toen toch echt tijd voor de peuters om de benen te strekken. De peuters konden verschillende activiteiten doen, hun eigen “speelhuisje” feestelijk versieren, Dorus versieren met vlaggetjes, lezen in de leeshoek, zandtaartjes bakken en een Nijntje zoekspel.

 

Natuurlijk werd het geheel feestelijk afgesloten met een lekker stukje cake en drinken. Ze kregen ook nog een boek van Nijntje cadeau dat papa en mama thuis kunnen voorlezen.Tevens presenteerde het bibliopunt zijn nieuwe collectie boeken. Het was een geslaagde ochtend.

 

Het bibliopunt is open op maandag en woensdag in de oneven weken van 11:45 tot 12:15 uur.

natvoorleesdagen2013_4

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?