Skip to main content
Peuterspeelzaal op zoek naar ooggetuigen
Geschreven door: Lennart de Graaf

Peuterspeelzaal op zoek naar ooggetuigen


Zoals eerder gemeld op deze website, brak er op zondag 18 oktober jongstleden brand uit in de peuterspeelzaal in Biest-Houtakker, gevestigd in De Gemeynt. Gelukkig bleek er alleen sprake van materiële schade binnen de peuterspeelzaal en zijn er verder geen persoonlijke gevolgen.

Via de media werd gemeld dat de brand mogelijk zou zijn aangestoken. Volgens secretaris Richard Krieckaart is de politie nog bezig met onderzoek. Het bestuur van de PSZ is flink geschrokken. Krieckaart meldt: “Wij staan voor een raadsel hoe dit heeft kunnen gebeuren. Elke vorm van informatie over de brand is daarom welkom en we zullen alles in het werk stellen om in de toekomst een dergelijk voorval te voorkomen.”

Om die woorden kracht bij te zetten, is het bestuur proactief op zoek naar aanwijzingen. “Als iemand iets vreemds of verdachts heeft gezien op zondag 18 oktober in de peuterspeelzaal dan wel op het terrein van de peuterspeelzaal, willen we de mensen vragen dit te melden bij de lokale politie of bij mij. Dat laatste kan op telefoon nummer 013-5050191 of 06-12770958 of per e-mail R.Krieckaart@caiway.nl.”.

 

UPDATE:

BIEST HOUTAKKER – De brand van zondagmiddag in een peuterspeelzaal in Biest Houtakker blijkt toch niet aangestoken.

Daar waren eerst aanwijzingen voor, maar nu blijkt dat het brandje is ontstaan door onvoorzichtig spelen van een kind. De ouders van het kind hebben zich bij de wijkagent gemeld. Er was geen opzet in het spel.
(Bron: www.omroepbrabant.nl)

 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?