Skip to main content
Zo gezegd……zo gedaan!
Geschreven door: Anne-Marie Holthausen

Zo gezegd……zo gedaan!


Eerder heeft u al kunnen lezen dat er plannen waren om een ijsbaan te maken aan de Pastoor Boelaarsstraat (voormalige tuinbouwland van Ad Vromans).

Enkele Biestse inwoners hebben deze plannen omgezet in daden, en zijn met man en macht aan het werk gegaan. Vrijdagmiddag zette Loonbedrijf Hesselmans middelen en personeel in om de grond voor te bereiden waarna de ondergrond met zeil bedekt werd. Dit enorme zeil is gesponsord door Projectontwikkelaar van der Weegen en Woonstichting Stromenland die dit initiatief een warm hart toedragen.

Een aantal vrijwilligers (waaronder initatiefnemer Arne Vingerhoets) werd ondersteund door brandweerman Karel Dieker en zijn collega’s uit Hilvarenbeek en omgeving. Het lijkt erop dat we over een paar dagen de schaatsen uit het vet kunnen halen.

 

Een vriendelijk maar dringend verzoek: wacht tot het spanlint verwijderd wordt, dit is het teken dat het ijs goed genoeg is om op te schaatsen. Eerder het ijs betreden is niet toegestaan, dit zou de ijspret voor allen bederven.

Hou de website in de gaten, want er zullen ongetwijfeld leuke activiteiten georganiseerd gaan worden!

 

 vrijdagavond 18 december 19:30 uur

tn_schaatsbaan_dec_20091

 

 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?