Skip to main content
Pinnekleuvers vieren nog een paar dagen feest
Geschreven door: Anne-Marie Holthausen

Pinnekleuvers vieren nog een paar dagen feest


kanniebale

Nog even en dat zit het Brabantse carnavalsfeest er weer op. In Biest-Houtakker staan nog twee mooie dagen op het programma. Maandagmiddag het kindercarnaval waar de jongste kinderen kunnen deelnemen aan tal van activiteiten. Maandagavond staat de populaire thema-avond (dit jaar 1001 nacht) op het programma, waar diverse gastverenigingen van de partij zullen zijn.

Dinsdag wordt het een feest voor jong en oud tijdens de boerenbruiloft.

Meer informatie over het programma vindt u op www.pinnekleuvers.nl. Bovendien kunt u daar doorlinken naar het fotoboek van de vereniging waar per activiteit prachtige foto’s te bewonderen zijn. Ook van de optocht, die in het Brabants Dagblad van maandag 11 februari aandacht krijgt.

 

Op zaterdag 9 februari werden twee bijzondere onderscheidingen uitgereikt. Jack van Dijck ontving de “Puike Pinnekleuver” en Annie van de Wouw mocht uit handen van Prins Balli  de “Gouden Pinnekleuver” in ontvangst nemen. Een beetje betrokken dorpsgenoot zijnde kan zich vast en zeker voorstellen waarom zij deze bijzondere onderscheidingen in ontvangst mochten nemen. Op de website van CV de Pinnekleuvers kunt u het in de oorkondes nog rustig nalezen.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?