Skip to main content
Houtrakkers carnavallen als de beste

Houtrakkers carnavallen als de beste


Vrijdagochtend, 12 februari… het is een drukte van jewelste in peuterspeelzaal “De Houtrakkers” in Biest-Houtakker. Vanmorgen begonnen de allerkleinste Pinnekleuvertjes met het grote carnavalsfestijn. Er werd van begin af aan volop gedanst en gezongen.

En dan om 11.00 uur komen Prins Carolus en Jeugdprins Dorus met hun Adjudanten de peuterspeelzaal binnen. Alle peuters staan vol bewondering met hun zelfgemaakte maskers te kijken …. spannend hoor zo’n prins carnaval!

Daarna zitten alle peuters vol aandacht te luisteren als Prins Carolus en Jeugdprins Dorus gaan voorlezen uit een boek over “de kleine mol, die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”. Na afloop krijgen de Prinsen een groot applaus van alle peutertjes. 

 

 

 

Na nog even lekker hossen en dansen met de prinsen is het al weer tijd voor de prinsen om naar de volgende activiteit te gaan. Op de Antoniusschool staan heel veel kinderen klaar voor een bezoek van de prinsen met hun adjudanten: kortom een thuiswedstrijd voor Prins Dorus en zijn Adjudant Daan.

Het was een gezellige morgen op de peuterspeelzaal op de Biest: gift dè mar efkus dur!!!!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?