Skip to main content
Biests Regentje … ze zijn er weer!!
Geschreven door: Theo de Graaf

Biests Regentje … ze zijn er weer!!


prod_flesRond carnaval ontstonden er problemen met de levering van ons Biestse drankje, Ut Biests Regèntje. Wat was er aan de hand? De producent van het Regèntje, die ook de producent van Schrobbelèr is, kon door de overgrote vraag naar Schrobbelèr, met name uit het buitenland, niet direct aan de vraag voldoen. Jammer genoeg moest Biest-Houtakker het toen met carnaval zonder doen. Dat is extra jammer want op dat moment was er behoorlijk wat vraag naar het Biestse drankje.

Wat heeft het bovenstaande geleerd? Op de eerste plaats dat Wel Gement een bestelling nog  eerder moet plaatsen, ondanks het feit dat in eerdere gevallen steeds binnen die termijn aangeleverd kon worden. Ook aan de gebruikers van Ut Biests Regèntje het advies om tijdig voor voldoende voorraad te zorgen.

Vanaf nu zijn ze er dus weer. Schroom dus niet en zorg dat u voorlopig niet meer te kort komt. Ut Biests Regentje is verkrijgbaar bij Theo de Graaf en bij Mart van Vught. Daarnaast is het drankje ook te koop bij de VVV in Hilvarenbeek.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?